Plăcile de tăiat de la Araven sunt fundamentale în implementarea sistemelor HACCP în procesele de manipulare, asigurând că procesele de tăiere, filetare, etc. sunt executate cu același tip de produs: carne, pește, produse lactate, produse din mezeluri curate.
Când sunt folosite, plăcile de tăiat, fie prin uzură sau altte cauze, deseori nu stau corect pe suprafața tejghelei de lucru iar muncitorii așează un material textil dedesubt care într-un final devin o sursă de contaminare datorită exsudat-ului din mancare. O placă de tăiere stă corect pe suprafața de lucru datorită colțurilor permanente din cauciuc.Acești suporți opresc placa din a aluneca jos de pe suprafața de lucru, asigurând o sigurață mai crescută în procesele de muncă. Suprafețele în contact direct cu mâncarea trebuie să fie solide, durabile și ușor de curățat, de menținut și dezinfectat. Ele trebuie să fie făcute din material neted, non-absorbant și non-toxic, inert față de mâncare, detergenți și dezinfectanți folosiți în condiții normale de lucru.
Folosirea lemnului și a altor materiale care nu pot fi curățate și dezinfectate corect ar trebui evitat, contrar în cazul în care sunteți siguri ca folosirea lor nu va fi o sursă de contaminare.
Patentat
![]() |
SUPORȚI ANTI-ALUNECARE |
![]() |
COLOR-CODING |
![]() |
REPECTĂ RELEMENTĂRILE EUROPENE |
![]() |
COLȚURI INJECTATE PERMANENT |
![]() |
ARANJARE youtube.com/embed/21EsWm1RWk0 |
![]() |
IGIENIC |
![]() |
REVERSIBILE |
![]() |
TEMPERATURĂ -40 la +194 ºF |
![]() |
MATERIAL:POLIETILEN DE ÎNALTĂ DENSITATE |
![]() |
TEMPERATURĂ -40 la +90 ºC |
+40 745 858476 - uniforme