Calitatea face diferenta...

 

Suprema Plus isi desfasoara activitatea in scopul devenirii uneia dintre cele mai importante societati care activeaza in domeniul decoratiunilor si amenajarilor interioare,cat si in domeniul furnizarii de echipamente,ustensile,accesorii si mobilier pentru industria HoReCa ,cofetarii,gelaterii,patiserii,brutarii,carmangerii,procesarii fructelor si legumelor,dar si persoanelor fizice.

Firma noastra ofera clientilor sai un portofoliu bogat si diversificat care permite acestora evitarea stresului si oboselii in vederea obtinerii produselor dorite pentru afacerea sau locuinta acestora.

Contactati-ne si va vom face o propunere personalizata de cea mai buna calitate,cu cele mai noi modele create special pentru utilizarea intensa in sectorul HoReCa.

Credem ca o afacere de succes se bazeaza pe relatiile loiale si de lunga durata cu clientii si furnizorii.

Puteti evita pierderea timpului cu mai multi furnizori,cata vreme Suprema Plus va poate oferi cea mai mare parte din produsele necesare unui hotel,restaurant,pensiune,carmangerie,cofetarie,patiserie,brutarie,gelaterie,centru SPA,spital sau clinica,in materie de decoratiuni,utilaje,dotari si textile?

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari