Containerele GN 2/1, pentru păstrarea și conservarea volumurilor ridicate de mâncare. Pe lângă asta, versiunile cu fundul containerului perforat sunt optime pentru procese de dezghețare. Mâncarea va fi plasată în containerul perforat pentru scurgere care este de asemenea plasat în alt container care are rolul de a păstra lichidele ce se scurg din mâncare, evitând astfel scurgeri și contaminări externe. Containerul de jos va păstra lichidul ce iese din mâncare fără ca acestea să aibă vre-un contact unuul cu celălalt. Mâncarea va treebui acoperită cu un capac pentru evitarea contaminării.
Sisteme de identificare a mâncării integrate în bucăți pentru a facilita identificarea conținutului cu ușurință și pentru conservarea informației asociate cu originea sau manipularea sa (date de elaborare, expirare sau origine).
Sistemul de codare prin culori este poziționat la bază și permite reducerea riscului de contaminare și identificarea mâncării stocată în container.
![]() |
DIMENSIUNI GASTRONORM |
![]() |
PLAJĂ DE TEMPERATURĂ °C -40 și +80 |
![]() |
PLAJĂ DE TEMPERATURĂ °F -40 și +176 |
![]() |
CLEME COLOR youtube.com/embed/byCfCFSh_0w |
![]() |
ETICHETE INTEGRATE PENTRU ȚINERE ÎN EVIDENȚĂ |
![]() |
GEOMETRIE OPTIMĂ youtube.com/embed/wE4irvny7jo |
![]() |
SCALĂ PENTRU CONȚINUT |
![]() |
MATERIAL: POLIETILEN DE ÎNALTĂ DENSITATE |
![]() |
2 OPȚIUNI DE AȘEZARE youtube.com/embed/4giXLZBeuAs |
![]() |
FĂRĂ BPA |
![]() |
MATERIAL: ABS |
![]() |
PLAJĂ DE TEMPERATURĂ °C -40 și +90 |
![]() |
PLAJĂ DE TEMPERATURĂ °F |
![]() |
ERGONOM |
![]() |
IGIENĂ |
+40 745 858476 - uniforme