Placă de tăiat anti-alunecare

Plăcile de tăiat de la Araven sunt fundamentale în implementarea sistemelor HACCP în procesele de manipulare, asigurând că procesele de tăiere, filetare, etc. sunt executate cu același tip de produs: carne, pește, produse lactate, produse din mezeluri curate.

Când sunt folosite, plăcile de tăiat, fie prin uzură sau altte cauze, deseori nu stau corect pe suprafața tejghelei de lucru iar muncitorii așează un material textil dedesubt care într-un final devin o sursă de contaminare datorită exsudat-ului din mancare. O placă de tăiere stă corect pe suprafața de lucru datorită colțurilor permanente din cauciuc.Acești suporți opresc placa din a aluneca jos de pe suprafața de lucru, asigurând o sigurață mai crescută în procesele de muncă. Suprafețele în contact direct cu mâncarea trebuie să fie solide, durabile și ușor de curățat, de menținut și dezinfectat. Ele trebuie să fie făcute din material neted, non-absorbant și non-toxic, inert față de mâncare, detergenți  și dezinfectanți folosiți în condiții normale de lucru.

Folosirea lemnului și a altor materiale care nu pot fi curățate și dezinfectate corect ar trebui evitat, contrar în cazul în care sunteți siguri ca folosirea lor nu va fi o sursă de contaminare.

Patentat

SUPORȚI ANTI-ALUNECARE COLOR-CODING
REPECTĂ RELEMENTĂRILE EUROPENE COLȚURI INJECTATE PERMANENT
ARANJARE
youtube.com/embed/21EsWm1RWk0
IGIENIC
REVERSIBILE TEMPERATURĂ -40 la +194 ºF
MATERIAL:POLIETILEN DE ÎNALTĂ DENSITATE TEMPERATURĂ -40 la +90 ºC

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari

:: hamburgeri :: legume :: cascais :: malaxor :: right :: pet :: frigide :: caserole :: clipsuri :: sala ::