Raft/Turn Depozitare containere GN cu capac

Igienă maximă, design-ul permite ca temperatura mâncării să fie scăzută rapid prin facilitarea circulării aerului rece în împrejurimile exteriorului containerului. Turnurile Gastroven pentru depozitarea mâncării, puse in contrast cu containerele stivuite, facilitează aerisire în jurul containerelor. Așa mâncarea este răcită mai repede și conservată în condiții mai benefice, reducând riscul proliferării bacteriilor și reducând energiea consumată.
Turnurile pentru depozitarea mâncării de la Araven permit ca containerele cu capac sa fie depozitate, optimizând spațiul de stocare. Folosirea maximă a spațilui prin stocare verticală, crescând capacitatea de stocare. Ușor de stivuit și întotalitate accesibil: containerul poate fi accesat fără a fi necesară îndepărtarea containerului de deasupra. Putteți îndepărta cotainerul etanș fără a avea nevoie să mutați oricare alt container. Spațiile de depozitare sunt menținute curate, grăbind și facilitând munca. Protecție maximă asuupra mâncării. Proiecta să găzduiască containere GastroNorm cu capac.
Versatilitate. Potrivit pentru întreaga gamă de containere GastroNorm etanșă de 1/1 și 1/2, înălțime 100 mm  (PP, PC și silicon) și containere din oțel inox cu capac. Cărucior GastroNorm. Robustivitate totală este furnizată pentru containereele așezate în turnul GastroNorm, ce poate fi fixat cu niște roți pentru transport.

 

PERMITE STIVUIRE CU CAPAC UȘOR DE ASAMBLAT/DEZASAMBLAT PENTRU CURĂȚARE
ETICHETE INTEGRATE PENTRU ȚINERE ÎN EVIDENȚĂ ÎN ACORD CU REGLEMENTĂRILE EUROPENE
MATERIAL: POLIPROPILEN PLAJĂ DE TEMPERATURĂ °C
-40 și +95

PLAJĂ DE TEMPERATURĂ °F
-40 și +203

POATE FI INTRODUS ÎN MAȘINA DE SPĂLAT VASE
DIMENSIUNI GASTRONORM 2 ERGONOM

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari