HotmixPRO The Professional Thermal Mixer

HotmixPRO este o gamă de aparate multifuncționale inovatoare și unice. Mulțumită lamelor speciale, aparatul poate să funcționeze ca un mixer pentru a emulsiona lichide, dar si ca un robot pentru măcinarea orcărui ingredient solid.
Aceste abilități sunt complementate de un sistem de încălzire/răcire care poate fi folosit pentru a găti sau răcii orice aliment la temperaturi cuprinse între -24°C și 190°C, mixând simultan la viteze variabile.
Echipat cu motoare profesionale (de la 1200 pănă la 3000 W depinzând de model) are posibilitatea de a roti lamele de la 0 rpm până la 16000 rpm. Poate tăia, emulsiona, lichefia, omogeniza și amesteca orice tip de aliment într-o perioadă foarte scurtă de timp.
Cu atât mai mult, se pot procesa de la 2 l până la 5 l de alimente în bolul gradat din oțel inox.
În ziua de azi, multe preparate culinare sunt create folosind tăietoare obișnuite incapabile de a depăși viteza de 3000 rpm; dar mulțumită celor 26 de viteze diferite ale lui HotmixPRO, veți avea posibilitatea de a face aceleași lucruri (împreună cu multe altele) mult mai rapid și fără a deteriora proprietățile sau calitatea ingredientelor.
Datorită vitezei crescute timpul de procesare este redus drastic, iar amestecurile și ingredientele sunt rafinate la nivelul de satisfacție pentru fiecare nevoie specială. 

 

1 Aparat, 2 Accesorii, 27 Funcții

Tăiere Gătire fierbinte Temperare ciocolată
Batere Temperare Extracție clorofilă
Pisare Rumenire Amestecare înghețată
Amestecare Gătire cu aburi Pasteurizare
Biciuire Gătire sous vide Gătire vacuum
Zdrobire Înăbușire Tăiere vacuum
Emulsionare Zaharisire Uscare vacuum
Frământare Prăjire Concentrare vacuum
Pulverizare Caramelizare Impregnare vacuum

 

Performanțe uimitoare!

 • Arie de temperaturi cuprinse între -24°C până la +190°C, cu control al temperaturii din grad în grad.
 • Rezultatele întotdeauna perfecte, indiferent de cantitatea și temperatura inițială a ingredientelor; funcția specială WT (Wait Temperature) permite pornirea temporizatorului la atingerea temperaturii dorite.
 • De la 0 la 16.000 rpm cu posibilitatea de a alege din cele 26 de viteze diferite, datorită motorului profesional puternic, cu o putere de la 1200 la 3000W.
 • Abilitatea de a vă înregistra rețetele și chiar de a le trimite prin e-mail. Peste 400 de rețete pre-stocate pe cardul SD inclus
 • Abilitatea de a seta rețete cu pași ulteriori fără a necesita intervenția utilizatorului.
 • Operare continuă de la 4 la până 12 ore, datorită sistemului TURBO AIR MOTOR SYSTEM.
 • Funcția de autodiagnosticare cu informații direct afisate și descărcarea de actualizări prin intermediul  internetului.
 • Motor niciodată suprasolicitat, datorită sistemului dinamic de siguranță al motorului. Atunci când motorul este forțat prea mult, software-ul oprește motorul pentru câteva secunde, menținând toate celelalte funcții active. Apoi motorul pornește din nou. Acest lucru evită supraîncălzirea excesivă a motorului și prin urmare, posibilitatea unui blocaj total, care ar întrerupe lucrarea.

 

Detaliile fac diferența!

 • 100% oțel inox AISI 304
 • Set de lame în întregime din oțel inox

 

Cuțite realizate dintr-o singură bucată pentru o mare rezistență și o curățare ușoară.

Lagărele din oțel inoxidabil japonez care permit spălarea în mașina de spălat vase.

Angrenaj realizat din oțel turnat pentru o utilizare îndelungată.

Roți dințate din aluminiu antrenate de o curea cu dinți ceea ce garantează transmisia puterii la nivel maxim.

 • Ușor de curățat

 

Toate elementele care intră în contact cu alimentele sunt ușor demontabile și pot fi spălate în mașina automată de spălat vase.

 • Flexibil

Forma conică a bolului permite lucrul cu cantități mari sau mici cu capacități între 2,3 sau 5 litri.

 • Display intuitiv cu simboluri

Ușor de untilizat încă de la început datorită simbolurilor simple și intuitive.

 

 • Personalizabil

 

Memorarea rețetelor proprii. Până la 16 pași pentru fiecare rețetă. Peste 400 de rețete pre-memorate. Bolul cu capac pot fi poziționate fie cu deschidere din dreapta, fie cu deschidere din stânga.

Simplu și eficient!

Caracteristica care îl face unic și de neînlocuit pe HotmixPRO, este capacitatea sa de a efectua o multitudine de prelucrări la cald, cum ar fi creme, sosuri și gemuri, evitând acele nenumărate intervenții ale operatorului pentru realizarea rețetei.
Comoditatea este de a putea introduce toate ingredientele în interiorul boluluii și datorită controlului exact al temperaturii produsul dorit este realizat cu ușurință. HotmixPRO poate amesteca produsul în mod constant, cu posibilitatea de a selecta viteza corectă, pentru a obține o execuție perfectă în fiecare operație.
Abilitatea de a seta și de a menține temperatura adecvată vă va permite să obțineți preparate fără să pierdeți timpul inutil, garantând o calitate niciodată sub așteptări.
Prin utilizarea HotmixPRO, chiar și cei mai exigenți profesioniști vor avea posibilitatea de a ridica calitatea fiecărui preparat, datorită unui control precis al mașinii. Puteți standardiza cele mai bune rețete și astfel, orice angajat are posibilitatea de a reproduce orice preparat oricând.
După ce creați o nouă rețetă, o puteți salva pe cardul SD  sau puteți decide să utilizați una dintre rețetele memorate. În acest fel va fi posibil să aveți grijă de toate lucrurile care până acum păreau mai complicate și uneori imposibile.
Datorită lui HotmixPRO toate activitățiile care erau greu de realizat din cauza lipsei de timp și personal acum pot fi efectuate cu ușurință și respectând în totalitate calitatea.
Nu va fi necesar să vă garantați prezența constantă!

 

 

 


Pagina 1 din 2.
1 2 »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari