VOPSIRE IN 3 STRATURI

Durabilitatea stratului de vopsea are o influență decisivă asupra aspectului scaunului. În uz extensiv, este ușor să tăiați picioarele. Pentru a reduce acest risc la minimum, folosim o vopsire a cadrului în trei straturi. Această tehnologie nu numai că oferă un aspect foarte elegant, dar îl protejează și de zgârieturi.

RANFORSARE SUPLIMENTARĂ

Scaunele de banchet trebuie să fie durabile. Tipul și calitatea componentelor utilizate în producția de scaune au un impact diferit asupra acesteia. Ca standard, folosim componente de înaltă calitate, iar pentru rezultate și mai bune adăugăm scaunelor o traversă de întărire specială, care întărește cu siguranță structura scaunului, ceea ce o face foarte durabilă. Un design robust care nu numai că prelungește durata de viață a scaunului, dar asigură și securitatea clienților.

ȘEZUT ȘI SPĂTAR

Folosim șezute și spătare confortabile și durabile. Create dintr-o spumă poliuretanică formată termic, care nu scade, rămânând permanent ridicată și rezistentă. Calitatea spumei afectează, de asemenea, stabilitatea tapițeriei scaunului, menținându-l constant încordat, fără a-l expune la abraziuni. Un astfel de scaun este de asemenea foarte confortabil, făcând chiar și orele lungi de ședere plăcute.

Pagina 1 din 3.
1 2 3 »
Pagina 1 din 3.
1 2 3 »

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari