Toți pantofii Crocs ™ folosesc materialul Croslite ™, o tehnologie patentată care oferă fiecărei perechi de încălțăminte calitățile de moale, confort și lejeritate pentru care brandul este cunoscut și iubit de fanii săi. Colecția Crocs At Work ™ combină aceste caracteristici cu o varietate de grafică și tipare care fac produsul unic și distractiv.

 Iconic Crocs Comfort ™ este un material minunat pe care îl numim Croslite ™. Nu este cauciuc. Nu este plastic. Este formula secretă a unei rășini speciale care absoarbe șocurile și ameliorează punctele de presiune pentru a asigura tot confortul de care ai nevoie. În plus, Croslite ™ este incredibil de ușor, dar extraordinar de durabil, motiv pentru care îl folosim pentru a construi fiecare pereche de pantofi Crocs.

Ca întotdeauna, istoria confortului Crocs începe cu invenția Croslite ™, la care am adăugat un strat suplimentar de material absorbant pentru șocuri pentru a crea Dual Crocs Comfort ™. Rezultatul este că pantofii susțin piciorul, amortizatizează și fac fiecare pas fantastic.

Revolutionar LiteRide ™  • confort inovator: un material rezultat al științei… și, de asemenea, al magiei! Rășina LiteRide ™ este cea mai recentă inovație din lumea legendară a confortului Crocs. Acest material revoluționar este chiar mai ușor și mai moale decât Croslite ™ și oferă un amestec incredibil de plăcut de sprijin al piciorului și moale sub picior. Cu o bază iconică Crocs Comfort ™, fiecare pereche este destinată zonei tale de confort.

 

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari