Uniforme MEDICALE

Fișe tehnice țesături: 

Țesătură cu fibră Lyocell®: țesătură din poliester și Lyocell®, este o fibră de origine naturală care provine de la Eucalipt, cultivată într-o pădure cu buclă închisă durabilă și fără utilizarea pesticidelor. Hainele Dr. Blue care adoptă această țesătură specială oferă următoarele avantaje: Reglarea continuă a umidității în timpul uzurii • Efect plăcut de „aer condiționat” asupra pielii • Moi și voluminoase chiar și după spălare • Mențin întotdeauna o stare bună, nu irită persoanele cu pielea sensibilă.

Modal este o fibră naturală obținută din pulpa de lemn a copacilor. Rezultatul este o țesătură foarte moale, chiar și după mai multe spălări, rezistând la decolorarea și contracția culorilor. Nivelul ridicat de confort îl face potrivit atât vara, cât și iarna, deoarece menține pielea proaspătă în condiții calde și pielea caldă iarna.

Bumbac: bumbacul ales este potrivit în special pentru persoanele care lucrează în domeniul medical,beauty sau HoReCa , este rezistent și compact și, în același timp, confortabil și versatil, nu își schimbă caracteristicile chiar și după spălarea repetată.

Bumbac de înaltă tehnologie și teflonat: este deosebit de potrivit pentru persoanele care gătesc sau fac o muncă de bucătărie, este un bumbac moale, cu proprietăți rezistente la pete și impermeabile, datorită faptului că petele cad sau pot fi ușor îndepărtat cu o cârpă umedă.

Bumbac extensibil: ușor, confort maxim și potrivire excelentă cu efect antișifonare.

Bumbac piquet: foarte moale și confortabil,se caracterizează prin prelucrarea sa tipică, care conferă îmbrăcămintei o strălucire mai mare și rafinament.

Satin: țesătură din poli-bumbac de ultimă generație, lucioasă și comodă, oferă avantaje în întreținere: uscare rapidă și călcare ușoară.

Poli-bumbac elastic: pe lângă asigurarea confortului și întreținerea ușoară, această țesătură are un efect vestimentar curat, pentru cei cărora le place să se distingă prin eleganță și la locul de muncă.

Poli-vâscoză: țesătură moale, rafinată și elegantă.

Poli-bumbac: se caracterizează întotdeauna pentru hainele profesionale confecționate cu acest tip de țesătură: ușoare și confortabile, rezistente și practice în întreținere (fără călcare).

Poliester: țesătură puternică și rezistentă la pete, perfectă atunci când lucrați cu substanțe colorate sau lichide. Întreținere ușoară, îngrijire ușoară, călcare ușoară.

Pluș: țesătură potrivită pentru cei care lucrează în medii mai reci și desfășoară activități dinamice. Materialul este moale și elastic, oferă mișcări confortabile și garantează o potrivire optimă la toate dimensiunile.

Jersey: pentru practice și versatile, un țesut proaspăt din vâscoză și elastan caracterizat prin potrivire excelentă și întreținere ușoară.

 

Tehnologie:

Easyfit este brandul creat pentru a marca articolele care se disting prin confort și purtabilitate deosebite. Alegerea atentă a materiilor prime și atenția la detaliile designului creează articole de îmbrăcăminte plăcute pentru a fi purtate datorită libertății în mișcări, designului contemporan și antrenant și întreținerii ușoare. Easyfit este armonia dintre confort, calitate, stil și creativitate.

Transpirabilitatea țesăturilor este o caracteristică cheie în hainele de lucru. Acesta este motivul pentru care multe articole  sunt special concepute pentru a permite pielii să respire, oferind astfel un confort și o stare de bine mai mare. Respirabilitatea este asigurată de unele caracteristici tehnice și de stil, cum ar fi inserțiile realizate în țesături nete și plasate în puncte strategice sau de țesături specifice respirabile. Alegerea unei îmbrăcăminte respirabile este strategică pentru cei care lucrează în locuri fierbinți sau pentru cei care sunt expuși zilnic la căldură (bucătării, restaurante etc.).

Libertatea de mișcare și respirabilitate: acestea sunt punctele de rezistență ale unor articole , proiectate într-un mod inovator, cu aerisiri elastice obținute prin suprapunerea țesăturilor. O soluție creativă care permite în același timp o mare mobilitate și cea mai bună respirabilitate.

Tabel mărimi:

Bărbați

 

 

Pagina 2 din 5.
« 1 2 3 4 5 »
Pagina 2 din 5.
« 1 2 3 4 5 »

 

 

 

CONTACT RAPID

Telefon:
 
  +40 745 592386 
+40 744 521481
 

+40 745 858476 - uniforme

 
 
 


 

Ultimele cautari